OVER "CHEF DE PARTIES"

Chef de Parties biedt unieke culinaire belevingen voor uw evenement

WIJ ZIJN “Chef De Parties”

Bij Chef de Parties begrijpen we dat een evenement draait om het creëren van een unieke en gedenkwaardige beleving. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, bruiloft of ander speciaal evenement, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke tijd hebben.

Vanaf het moment dat uw gasten arriveren, worden ze ondergedompeld in een wereld van heerlijke geuren en prachtig gepresenteerde gerechten, bereid door ons team van ervaren chefs. Elk gerecht is een lust voor het oog en de smaakpapillen, gemaakt van alleen de meest verse en duurzame ingrediënten die beschikbaar zijn.

Bij Chef de Parties geloven we dat het succes van een evenement afhangt van de kleine details, daarom besteden we aandacht aan elk aspect van de beleving. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement, zodat u ook kunt genieten.

Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom werken we nauw met u samen om een menu en service te creëren die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en voorkeuren. We zorgen ervoor dat we rekening houden met eventuele dieetbeperkingen, zodat elk van uw gasten van ons eten kan genieten.

Onze chefs zijn gepassioneerd over het creëren van mooie, lekkere en gezonde gerechten die indruk zullen maken op uw gasten. We zijn trots op de hoogwaardige ingrediënten die we gebruiken in onze gerechten en we werken samen met lokale leveranciers om de beste kwaliteit te garanderen.

Kortom, bij Chef de Parties draait alles om het creëren van een unieke en onvergetelijke beleving voor uw evenement. Wij willen van uw evenement een buitengewone gebeurtenis maken, waar uw gasten kunnen genieten van heerlijk eten, topklasse service en een onvergetelijke sfeer. Laat ons u helpen om de perfecte beleving te creëren die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Anton Kasabukin

Anton zag op 20 jarige leeftijd niks meer zitten in zijn studies. Hij ervaarde geen geluk aan de gedachte enkel geld te verdienen, er moest een andere motivatie zijn. Na zijn tweede overstap van studies begon hij fulltime te werken in de keuken om zijn tijd in te vullen en te denken aan de volgende stap, echter was de volgende stap al gemaakt. Zijn liefde voor het vak onstond door de waardering van zowel de gast als het personeel zelf. De waardering van de gast in combinatie met de hechte familieband binnen het vakgebied zorgde voor een eindeloze put aan motivatie en hij begon dit heel serieus te nemen. Zonder enige ervaring wist hij het in minder dan een half jaar te schoppen naar een van de hoogst haalbare posities binnen dat bedrijf. Hier eindigde het avontuur niet, na het hoofdstuk goed te hebben afgesloten besloot hij zich te gaan ontwikkelen bij twee andere restaurants waar hij ook een belangrijke speler werd. In het laatste restaurant (The Harbour Club) ontmoette hij Jidde, samen zijn zij verantwoordelijk voor het grootste deel van de keuken. Door die nauwe samenwerking ontstond er een bewondering voor elkaar, na maanden te hebben gefilosofeerd besloten ze de knoop door te hakken en samen iets te beginnen, de Chef de Partie’s worden de Chef de Parties. Éen van de dromen van Anton is hierdoor waargemaakt. 

JIDDE BEUKEMA

Jidde’s passie voor het culinaire is niet uit de lucht komen vallen. Zo heeft hij al van jongs af aan een zwak voor het vak, overal waar hij kwam nam zijn nieuwsgierigheid over en hij aarzelde niet om een kijkje te nemen in de keuken. Zijn passie heeft zich vervormd tot een beroep, na een koksopleiding te hebben genoten heeft hij zijn ervaring opgedaan in sterrenrestaurants maar ook kleinere bistro’s en familiezaken. Naast dat het koken een aanvulling is op zijn leven, is het laten genieten van anderen ook iets waar hij zijn geluk uit haalt. Hij heeft een immense kennis op zijn vakgebied weten te bereiken, echter reikten zijn ambities verder dan dat. Al gauw merkte hij op dat hij graag iets voor zichzelf wilde beginnen omdat hij dan nog meer zijn creativiteit en ondernemersgeest los kon laten. Toen onmoette hij Anton, ze keken naar elkaar op en de band werd zo hecht dat het over meer ging dan alleen werk. Beide heren zagen elkaars toekomstbeeld wel zitten en wilden samen in zee gaan, ze besloten één te worden. Na maandenlange voorbereiding was het dan zo ver, de hand werd geschud en de papieren ondertekend. Voor Jidde voelde het aan als een soort eerste kind. Zijn motivatie werd onbereikbaar voor anderen, de limieten werden grenzeloos.

Smaakvolle herinneringen die je nooit meer vergeet

/PRIVATE DINING

Onze private dining service biedt u de mogelijkheid om in uw eigen huis of een andere locatie van uw keuze te genieten van een unieke culinaire beleving. Onze getalenteerde chefs zullen een op maat gemaakt menu voor u creëren en uw diner tot in de puntjes verzorgen. Wij zorgen voor alles, van het menu en de ingrediënten tot de tafelsetting en de service.

/CATERING

Met onze catering service kunt u genieten van onze heerlijke gerechten op elke locatie van uw keuze. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een privéfeest, wij zorgen voor een naadloze en professionele service. Onze catering menu’s zijn op maat gemaakt en bieden een breed scala aan opties om aan al uw wensen te voldoen.

/EVENTS

Chef de Parties is de perfecte keuze voor grootschalige evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om een menu te creëren dat past bij uw evenement en budget. Wij zorgen voor alles, van de opstelling en de decoratie tot de service en het opruimen, zodat u zich kunt richten op het genieten van uw evenement.

Bij Chef de Parties bieden we een breed scala aan culinaire diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een intiem diner thuis, een grootschalig evenement op locatie, of een heerlijke catering voor uw bedrijfsevenement, wij hebben alles wat u nodig heeft.

VRAAG GERUST EEN OFFERTE AAN

Een stap dichter bij de beste culinaire beleving

Bij Chef de Parties streven we altijd naar perfectie en zetten we ons in voor topkwaliteit service en smaakvolle gerechten. Wij geloven dat elk evenement uniek is en ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een onvergetelijke culinaire beleving.